Utforska friheten med kontaktlinser

Kontaktlinser erbjuder en mångsidig synlösning som låter dig se klart utan att bära glasögon. Vill du ha flexibiliteten i din vardag att se bra utan att använda glasögon? Då är kontaktlinser ett utmärkt alternativ för dig.

Vårt utbud av kontaktlinser

Hos Utterdahl Optik erbjuder vi ett brett utbud av kontaktlinser från ledande tillverkare. Välj mellan olika typer och varianter av linser för att passa just dina synbehov.

Lösningar för alla synproblem

Med hänsyn till ditt synfel kan vi hjälpa dig hitta den optimala linsen för dig. Våra alternativ inkluderar endagars-, dygnet runt-, två veckors- och månadslinser. 

För dig som börjar få svårt att se på nära håll erbjuder vi lösningar som multifokala/progressiva linser och monovision-tillpassning.

Anpassning av kontaktlinser för din syn

Våra optiker genomför noggranna undersökningar av dina ögon för att hitta den rätta linsen för just dig. Vi tar hänsyn till inte bara styrkan utan även storlek, form och material för att säkerställa att du får linser som passar perfekt och är skonsamma mot dina ögon.

Frihet och bekvämlighet

Kontaktlinser ger dig friheten att göra vad du vill utan att begränsas av glasögon. Välj mellan olika typer av linser beroende på din livsstil och behov.

Linsabonnemang

Våra linser kan beställas direkt från oss eller prenumereras på via Linsboxen och levereras smidigt till din brevlåda.

Ett urval av kontaktlinser för alla behov

Vi erbjuder flera olika typer av kontaktlinser, inklusive:

Endagslinser: Perfekta för daglig användning, oavsett om det är till vardags, vid arbete eller vid speciella tillfällen.

Två veckors linser: Samma par linser kan användas i två veckor.

Månadslinser: Samma par linser kan användas i fyra veckor.

Dygnet runt-linser: Släpper igenom mer syre och kan sovas med.

Progressiva linser: Gör det möjligt att se på alla avstånd.

Vår expertis och produktkännedom hjälper dig att hitta rätt kontaktlinser från ledande varumärken som passar just dig. Beställ dina linser hos oss eller prenumerera på Linsboxen för att få dina linser direkt hem i brevlådan.

Rulla till toppen